top of page

2016-2020

2016

L’any de la nostra segona Sultania va ser agredolç i més agre que dolç. El somni d’una persona es va esfumar el 19 de març de 2016. El nostre Sultà, Juan Borràs, va faltar durant les seues altres festes preferides, les Falles. Tot i això vulguérem honrar la seua memòria organitzant la Sultania per ell. 
S’incorpora Agustín Navarro i els infantils Toni Carvillo i Marcos Signes. Durant l’any desfilàrem a Madrid, en Fitur, a Picassent, com a cristians en el 50 aniversari de la Coronació de la Mare de Déu del Lluch, la Barraca, Benigànim -on col·laborem en el boat de la Capitania- i Mutxamel. 
Per la Sultania estrenàrem un logotip creat per Laura Granell. Després de festes desfilàrem a la Pobla Llarga. 
                                                                                                         FOTOS

2017

Comencem el nou exercici amb l’elecció de José Gabriel Piera com a Primer Tro de la filà i desfilant al Festivern a Tavernes. Dies després participem en la Cavalcada de Reis on Pepe Jordán i Tomás Castany són els patges del Rei Gaspar. 
La principal novetat de l’exercici és l’estrena de la kàbila. Gràcies a la família de Bernat Iñigo, podem utilitzar la casa dels seus pares com a lloc de reunió. La kàbila està presidida per l’espasa que se li va regalar a la família de Juan Borràs en la presentació de càrrecs i que esta va cedir a la filà perquè ocupe un lloc destacat. 
Desfilàrem un any més a Picassent i amb la Sultania de Llaurí. 
En l’entrada estrenàrem llances i desfilàrem amb el trage oficial variat amb un mocador i un agal al cap. Bernat Iñigo ix per primera volta com a cap d’esquadra. Roberto i Wendy Tudela ens ajudaren en l’entrada. 
                                                                                                         FOTOS

2018

Per anar obtenint ingressos atípics organitzàrem un concurs de truc on participaren jugadors vinguts fins i tot de Bunyol. Abans de festes visitàrem  el Palau de Cervellón a Anna on férem la primera sessió fotogràfica. En l’entrà lluírem un bonic trage tuareg que ens va cedir la filà Tuareg de València. David Chordà guanyà el concurs de caps. 
                                                                                                         FOTOS

2019

S’incorporen a la filà Jose Jardín i Fernando Martínez. 
El nostre fester, David Chordà, representa el rei Melcior en la Cavalcada de Reis. Participàrem junt als Conqueridors en l’organització de l’entrà de Xàbia i dies després desfilàrem en el 50 aniversari de les festes de Novelda i per primera volta a Navarrés. 
La novetat de les festes va ser la nova gel·laba, blava amb ratlles negres, faixí groc, monyiqueres, bombatxo i babutxes negres. En l’entrà falsa desfilàrem sense el jupetí roig i en l’entrà amb ell i fez roig. A més, estrenàrem escuts amb el nostre logotip brodat. 
Davant les dificultats per fer l’arcabussada ens reinventàrem i Jose Jardín i Miguel Tudela feren un canó des d’on llançàvem masclets... I sonava com un vertader canó!!
                                                                                                         
FOTOS

2019-Mercaders.jpg

2004

En la 2a edició de les festes s’incorporen nous membres de la falla: Bernardo Llorca, Luis Agut, David Ríos i Enrique Montalvà. Amb ells desfilen Jaume Navarro, Edu Expósito, Juan García, Antonio Ripoll, Carlos Correal i Ximo Gomis, amb Fernando Vera de caporal.

2020

Ingressen a la filà diversos jóvens: Javi Soro i Samuel Salom, Andrea Doménech, Ana Martínez i torna Guille Llorca. S’apunta també Pepi Lorenzo.
A la fi de 2019 haguérem de deixar la kàbila del carrer Pare Castells, 17. Només tornar de Nadal, el nostre president, José Gabriel Piera va ser elegit també com a màxim representant de la Federació alzirenya. 
La Covid-19 ens va impedir fer festes però amb la relaxació de mesures en juny aprofitàrem per fer una ruta per la Murta. 
2020 era el nostre vinté aniversari i ho commemoràrem encomanant un redisseny del nostre escut (rebranding diuen ara) amb la modernització realitzada per Elena Aguilera. 
Les festes se cenyiren a uns discursos del president de la festa i el regidor de festes. La Federació estrenà uns penons amb els escuts de les filaes que ens encarregàrem de penjar-les. 

bottom of page