top of page

2011-2015

2011

Encetem la dècada amb tres novetats. Una, el primer estendard  de la filà, el qual es composa de dues palmeres que envolten a dues dones àrabs que parlen junt a un ànec. La segona, el trage adquirit a Ontinyent que hem lluit en diverses poblacions i per suposat en la nostra entrada. Per últim, fem unes gel·labes amb personalitat pròpia, com no, de color verd. S’incorpora Tomás Castany fill. 
                                                                                                          FOTOS

2012

Tornem a traure un camell que anà portat per Mª Ángeles Rodríguez. Lluïm un preciós i elegant trage dels Huracaïns i la filà comença a créixer.  Passa a la nostra filà Juan Borrás -que en 2016 serà el Sultà- junt a Pepe Jordán, Andreu Serra, José Gabriel Piera i Julio Tudela.
                                                                                                         FOTOS

2013

Per segona volta vestim el trage oficial. Desfila amb nosaltres Jaume Navarro, qui des d’aleshores lluix el nostre trage com ambaixador moro. També s’incorpora Carles Jordán i Juan Vila substituix a Tomás Castany, per la pèrdua d’un familiar d’este. 
També estrenàrem gel·labes de color verd i haima. 
                                                                                                         FOTOS

2014

La filà augmenta el nombre de components. Van apuntant-se festers de fora de la nostra ciutat però que treballen ací. Com que ja no hi ha prou trages es decidix fer un altre trage oficial compost de bombatxos verds, camisa blanca i jupetí roig. Aprofitem la faixa marró, el turbant blanc-i-verd i les babutxes roges del trage que passem a nomenar de gala. 
Per als actes no oficials ens fem unes camisetes i polos, de quin color? Verd Mercat!! 
En l’entrada desfilen Eugeni Lozano i Marcos Signes, així com els fills de Toni Carvillo i Marcos. Andreu Castany no va desfilar per ser massa menut. La gran novetat és la primera filà infantil, que va estar composta per la cort i la Fallera Major Infantil d’Alzira 2015, Claudia Gomis. Formava part de la Cort la fallera del Mercat Valentina Baviera junt a Ángela Ull, Patricia Burgos, Tania Oliver, Judith Grau i Alba Pascual.
                                                                                                         FOTOS

2015

Celebrem el nostre 15é aniversari amb el major nombre de festers dels últims deu anys. Desfilem 15 festers i tenim 5 col·laboradors: dos dones, Pilar Alario i Armi Martí, Guillermo Llorca que torna a tindre relació amb la seua estimada comissió a través de la filà, Juan Borrás, Toni Carvillo, Tomás Castany Chorro i Colomina, David Chordà, Bernat Iñigo, Pepe i Carles Jordán, Eugeni Lozano, José Gabriel Piera, Andreu Serra, Marcos Signes, Edu Expósito, Ramón Ferris, Toni Huertas, Zoilo Martínez, Bernardo Martínez i Miguel Tudela. 
Anem completant el trage oficial incorporant el faixí, fez i sabates negres i desfilem amb ell.
                                                                                                         FOTOS

2004

En la 2a edició de les festes s’incorporen nous membres de la falla: Bernardo Llorca, Luis Agut, David Ríos i Enrique Montalvà. Amb ells desfilen Jaume Navarro, Edu Expósito, Juan García, Antonio Ripoll, Carlos Correal i Ximo Gomis, amb Fernando Vera de caporal.

bottom of page