top of page

2006-2010

2006

La filà femenina sols durà dos anys i a més també perdérem una masculina. Entra Rafa Dolz i Eugeni Gómez. Desfilen amb nosaltres Joan Carles Costa i Manolo Pelufo “Hueso”. 

2007

Desfilen els germans Javi i Adrián Orón

2008

Els nous festers són Tomás Castany i Miguel Tudela. 

2004

En la 2a edició de les festes s’incorporen nous membres de la falla: Bernardo Llorca, Luis Agut, David Ríos i Enrique Montalvà. Amb ells desfilen Jaume Navarro, Edu Expósito, Juan García, Antonio Ripoll, Carlos Correal i Ximo Gomis, amb Fernando Vera de caporal.

2009

Es van retirar alguns veterans com Conill i Marzal i ens quedem amb una sola filà. Desfilen amb nosaltres Juan Alfonso Gómez, Hans Peter Bonk i Jaume Navarro.

2010

LA PRIMERA SULTANIA
Arriba l’any més important de la nostra filà. Es complia el 10é aniversari de la festa i per tant dels Mercaders. A més, les filaes d’honor que tancaven els dos bàndols evolucionen en Capitania i Sultania. Nosaltres ostentem la primera i organitzem un senzill boat que representava un mercat. Traguem per primera volta un camell. Quique Baviera, Juan Vila, Fernando Pérez i Bernardo Marxzal ajuden portant una gran torxa. L’esquadra especial, ataviada de Negres Africans, la componen el regidor de festes Rafa Fita, Bernardo Martínez, Luis Agut, Vicente Vila, Rafa Presencia i Antonio Carvillo. El cap és Rafa Vallés.
El primer Sultà de la festa va ser David Chordà qui va tindre com a urís (favorites) a la FMI eixint de la falla El Mercat, Mar Morejón i les Falleres Majors 2011, Carmen María i Loreto Ríos. 

                                                                                                        FOTOS

bottom of page